Produkter och tjänster

 Service av alla bilmärken

Volvo eller Kia, liten eller stor, ATV eller husbil. Storlek eller typ spelar ingen roll. På Kallernäs Bil och Maskin AB servar vi det mesta man kan åka i eller på.

Läs mer om vår service här »


 Reparation och besktningstvåor

Nedslag på besiktningen? Tankat diesel istället för bensin? Vibrerar när du bromsar? Klonkar när du svänger? Det finns många problem som kan uppstå med en bil, och ofta spekulerar man i vad som kan vara fel utan att veta exakt. Lämnar du bilen till oss på Kallernäs Bil och Maskin lämnar vi prisförslag och löser dina problem, för vi hanterar dessa problem dagligen. Behöver bilen ombesiktigas löser vi det också.

Läs mer om hur vi reparerar din bil här »


 AC-kontroll och reparation

På sommarsemestern är det oerhört viktigt att luftkonditioneringen i bilen fungerar som den ska och med enkla medel kan vi se över din AC för att du ska slippa mardrömsresan till den efterlängtade semestern.

Läs hur vi kontrollerar, servar och reparerar din AC »

 


 Däck, fälgar och däckhotell

Vi förvarar dina vinterdäck under sommaren och likaså sommardäcken på vintern, och när det är dags att lägga på nya däck inför säsongen, fixar vi det också - såväl billiga däck som mer exklusiva märkesdäck. Och är du trött på de tråkiga 15" originalfälgarna kan vi ekipera din bil med helt nya hjul i storlekar från 12" till 19" från ett flertal kända tillverkare.

Läs mer om däckhotellet, våra fälgar och däck »